North Bohemia Quality Center


Spolupracujeme


MEDPRO.jpg


sebestik.jpg, 1 kB


warehouse.jpg, 1 kB


amos_logo.png, 3,1kB


QP


luzicky_vrch.gif, 9 kB

Sluníčko




TUV, 3 kB


regioinfo.jpg, 4 kB


oddelovac

Další spolupráce


vejvodova.jpg, 5,5kB

oddelovac

Členství


hk.jpg, 4,8kB
OHK Liberec



oddelovac

Prosím pomozte





oddelovac


Úřad na dlani na OHK Liberec





Outsorcingové služby

Nabídka outsorcingových služeb

Správa systémů je pro každou společnost náročná činnost, jehož výstupem je efektivně fungující, konkurence schopná společnost. Je třeba výborných znalostí, dovedností a praxe, které se musí neustále zdokonalovat. Velké společnosti většinou příslušné činnosti zabezpečují vlastními útvary. Mnohem výhodnější, pohodlnější, finančně příznivější a jednodušší je přenechat tuto zodpovědnou a náročnou práci externím odborně erudovaným specialistům. Odpadá také zabezpečení odborné způsobilosti vlastních zaměstnanců pro výkon činností, které stojí nemalé finanční prostředky.

Outsourcing (outside- vnější a resource -zdroj) znamená využívání jiných než firemních zdrojů pro vykonávání potřebné práce, tj. dlouhodobé převedení některých činností na externího poskytovatele či dodavatele, a to včetně přenesení odpovědnosti za kvalitu těchto externích činností. Vznik outsourcingu je spojován především se snahou společností snížit náklady a s tím, že na předmětnou činnost nemusí mít vlastní zaměstnance a může služby specialistů odebírat přesně v tom rozsahu, v jakém je aktuálně potřebuje.

V případě dodavatelského řešení hradíte pouze paušální poplatek za přesně stanovené činnosti, případně nadstandardní úkony, které smluvní vztah nezahrnuje. Spravujeme systémy řízení v nejrůznějších společnostech. Pravidelně školíme naše pracovníky a klademe velký důraz na jejich teoretické i praktické znalosti a dovednosti.

Pro členy Hospodářské komory sleva 5 - 10% z ceny outsorcingových služeb.

Pro členy Agrární komory sleva 5 - 10% z ceny outsorcingových služeb.

Nabízený možný rozsah činnosti:

Zaujala Vás naše nabídka? Kontaktujte nás, prosím, co nejdříve se s vámi spojíme.

Můžete se také rovnou podívat na volné termíny k dispozici.

 

 


Dnes je 17. 05. 2024, svátek má Aneta, zítra Nataša. Návštěv: 13304
Zpracoval a veškerá péče - Michal Ševčík